Koronaviruksen (COVID-19) aiheuttaman tilanteen vuoksi Suomen hallitus on kertonut 16.3.2020 poikkeuksillisista toimista, joihin kuuluu mm. julkisten kokoontumisten rajoittaminen. Hallitus on linjannut 4.5. rajoitusten osittaisesta purkamisesta, johon kuuluu mm. kokoontumisrajoitusten nostaminen 50 henkilöön.

Kajaanin helluntaiseurakunnan tilaisuudet ovat olleet peruttuina, mutta avataan jälleen kesäkuussa. Tullessasi tilaisuuksiin, huomioi seuraavat seikat:

  • huolehdi hygieniasta mm. pesemällä kätesi
  • jää kotiin, jos olet flunssainen tai sairas
  • pitedään etäisyyttä toisiimme seurakunnassa
  • käytettävissä on kolme sisääntuloa ja tilaa: sali, parvi ja pohjakerros
  • hallituksen suositus on: ”Yli 70-vuotiaiden suositellaan edelleen välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan

Seurakunnan toiminta perustuu vapaaehtoisiin lahjoituksiin. Kokoustoiminnan ollessa rajoitettua lahjoituksia voi tehdä normaaliin tapaan tilisiirtona. Vastuumme mm. lähetystyössä jatkuvat poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Tällaisina erikoisina aikoina Jumalamme kuulee rukouksia – kuten on aina kuullut. Seurakuntalaisia kehotetaan pitämään yhteyttä sekä Jumalaamme että keskenään.

Lisätietoa on koronavuruksesta on saatavilla esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19